SCĂRI RULANTE

Montaj, demontaj și punere în funcțiune

Specialiștii tehnicieni ai companiei noastre dețin experiența și abilitatea necesară în vederea montării, demontării și punerii în funcțiune a scărilor rulante.

Întreținere, revizie și reparare

Lucrările de întreținere, revizie și reparare a scărilor rulante se realizează cu respectarea prevederilor prescripției tehnice și a celorlalte acte normative, conform autorizației ISCIR pe care întreprinderea noastră o deține

Modernizarea scărilor rulante

Lucrările de modernizare pot fi parțiale sau totale. Tipul de modernizare se realizează în funcție de cerințele clientului.

Galeria Belgrad (Belgrad Waterfrond)

Serbia

Galeria Belgrad reprezinta un complex luxos cu blocuri de locuit, birouri, magazine si un turn de 200 m, tot ansamblul fiind situat pe malul raului Sava din Belgrad. In cadrul acestui proiect s-au montat scari rulante (tip, caracteristici tehnice minime, etc.)

BEO Shopping Center

Serbia

BEO Shopping Center este un centru comercial situat in Belgrad, cu o suprafata totala de peste 130.000 mp, ce ofera spatii pentru magazine, cinema, supermarket, locuri de joaca pentru copii si restaurante.
In cadrul acestui proiect s-au montat scari rulante (tip, caracteristici  tehnice minime, etc.)

Alte proiecte

Cele mai importante proiecte realizate până acum de către Binape. Proiecte gândite bine, făcute cu suflet! Echipa noastră de specialiști lucrează la cele mai înalte standarde.