IRLANDA

Three Park Place

Irlanda

Situat în Dublin într-o zonă opulentă, complexul Three Park Place reprezintă o clădire modernă de birouri. Three Park Place a stabilit punctul de referință în dezvoltarea mediului de lucru, în îmbunătățirea acestuia și în crearea unor condiții optime la locul de muncă.
În cadrul acestui proiect au fost montate 6 lifturi de 1275 kg, 10 stații, viteză, 2,5m/s, iar unele dintre ele au prezentat opțiuni speciale precum: pereții cabinei din sticlă si KDM 40.

Complexul Dawson Street

Irlanda

Complexul Dawson Street reprezintă o clădire de birouri ce redă stilul contemporan și o flexibilitate maximă în ceea ce privește modernizarea vieții angajatului în cadrul companiei și oferirea celor mai favorabile condiții la locul de muncă.
În cadrul acestui proiect, au predominat lifturile cu greutatea cuprinsă între 1125 și 4000 kg, viteză 1,00 m/s și 2,00 m/s. Lifturile au prezentat  opțiuni speciale precum a-5-a glisieră cu sistem de blocare a funiilor, KDM  90 sau KDM 40 și EBD.

Cruiserath BMS,

Dublin, Irlanda

Pe teritoriul irlandez, s-a derulat proiectul intitulat Cruiserath BMS.
Bristol-Myers-Squibb este o companie farmaceutică situată în Dublin, ce are ca scop sporirea producției farmaceutice. În cadrul acestui proiect, au fost  asamblate 6 lifturi cu greutate cuprinsă între 2250 kg și 4000 kg.

Capital Dock

Irlanda

Situat în centrul orașului Dublin, proiectul Capital Dock introduce un mediu de  lucru unic, în stil campus. Construit într-o singură fază, complexul îmbunătățește stilul de lucru și viața profesională prin echilibrul spațiilor deschise și prin poziționarea esențială a complexului.
Acest proiect major se evidențiază prin cele 11 lifturi cu opțiuni speciale precum KDM 40 și 90, EBD, cu capacitati cuprinse între 1275 și 1600 kg, viteza 1,60 și 2,50 m/s.

Microsoft DUB

Irlanda

City  Quays 2 este o clădire de birouri de nouă etaje, ce oferă oportunități și spațiu angajaților la locul de muncă. Acesta dispune de o cafenea și de o  parcare auto.
Acest proiect cuprinde 2 lifturi cu greutatea cuprinsă între 1600-2000kg, viteză 2,00m/s, 9 stații 18 uși cu opțiuni speciale precum KDM 40 și 90.

ALTE ȚĂRI

Cele mai importante proiecte realizate până acum de către Binape. Proiecte gândite bine, făcute cu suflet! Echipa noastră de specialiști lucrează la cele mai înalte standarde.