RONIA

Complex Comercial Modatim,

Timișoara, România

Complexul de birouri City Business Centre din Timișoara impune un decor european corporațiilor de top, devenind inima de afaceri a comunității. În cadrul complexului s-au montat 4 lifturi, cu o capacitate de 1000 de kg, viteză 1m/s, 9 stații.

Universitatea „Titu Maiorescu”

București, România

Universitatea ”Titu Maiorescu” este o instituție de învățământ superior particulară din București, fiind înființată la 20 septembrie 1990. Compania noastră a montat un lift cu o capacitate de 1000kg,  5 stații si cu o viteză de 1m/s.

Dedeman,

București, România

Lanțul de magazine Dedeman este pe piață din anul 1992, fiind destinate celor ce vor să-și amenajeze casa. Cu o suprafață de peste 5000 mp, magazinul este destinat celor ce vor să achiziționeze articole sanitare, electrice, materiale de construcții, materiale de amenajări interioare, articole de grădină, etc. În cadrul acestui proiect, s-au montat 3 lifturi, capacitate 1800 kg, 2 stații, viteză 0,5m/s.

Hermes,

București, România

Hermes Business Campus este un complex de birouri administrate de către compania de consultanță imobiliară Colliers International. Complexul este situat pe bulevardul Dimitrie Pompei, deținând o suprafață construită de 78.000 mp și o parcare subterană.

În cadrul acestui complex s-au montat un număr de 4 lifturi în anul 2016 cu următoarele caracteristici tehnice:

2 lifturi capacitate 2000 kg, 5 statii 2m/s.

2 lifturi capacitate 2000 kg, 9 statii 2.5m/s.

Fabrica de biscuiți,

Craiova, România

SC ETI EUROPEAN FOOD INDUSTRIES SA este o fabrică de biscuiţi aflată în Parcul Industrial Craiova, întinsă pe 8 hectare. Compania noastră a montat lifturi de 5 tone, de 3 stații, cu o viteză de 0.5m/s.

Complex Maritimo,

Constanța, România

Maritimo este un centru comercial din Constanța, deținut de grupul austriac Immofinanz, deschis în toamna anului 2011 cu o suprafață de 50.000 metri pătrați în cadrul căruia compania noastră a realizat montajul a 3 lifturi, de 1000kg, 2 stații, viteza 0.5m/s.

Mega Image,

București, România

Mega Image este una dintre primele și cele mai mari rețele de supermarketuri din România, fondat în 1995. În interioriul acestui supermarket, noi am montat  un lift cu o capacitate de 2500kg, 2 stații, cu o viteză de 1m/s.

Stadionul Târgu Jiu,

România

Ridicat în anii 1960-1970, stadionul Târgul Jiu are o capacitate de 12,500 de locuri. Stadionul poate fi folosit atât pentru organizarea competițiilor sportive naționale cât și pentru cele internaționale.
În cadrul acestui proiect s-a montat un lift cu o capacitate de 630 de kg, 4 stații, viteza 1,0 m/s.

Unique Building

Iași, România

Unique  Building Iasi este o cladire de birouri cu 6 niveluri de parcare subterana, 110 locuri de parcare, 9 etaje si cu peste 4300 mp de suprafata inchiriabila.  In cadrul proiectului s-au montat un numar de 29 elevatoare de parcare, cu o capacitate de ridicare a platformei de 2500 kg. Aceste dispozitive de parcare permit depozitarea inteligenta a 2 automobile intr-un singur loc de parcare, dubland astfel facilitatile de parcare fara nici un cost de constructie.

ALTE ȚĂRI

Cele mai importante proiecte realizate până acum de către Binape. Proiecte gândite bine, făcute cu suflet! Echipa noastră de specialiști lucrează la cele mai înalte standarde.