COMPANIE

BINAPE  este o societate privată cu capital român, având ca obiect principal de activitate montarea, punerea în funcţiune, repararea şi modernizarea ascensoarelor.

CALITATE
SIGURANȚĂ
PROFESIONALISM

Motto-ul firmei noastre "Siguranţă , Calitate şi Profesionalism" ne caracterizează toată activitatea, fiind pus în practică de toți angajații noștri.

Compania a fost înființată în anul 2009 și este autorizată si certificată pentru vânzarea, montarea / instalarea, punerea in funcțiune, întreținerea, revizia, repararea si modernizarea ascensoarelor / lifturilor, scărilor rulante, platformelor auto si platformelor ridicatoare, ale unor producători de renume mondial, precum: Kone, Hyundai, HAS, Metron, Otis, Thyssen, Orona, Alimak, etc.

De-a lungul timpului, compania noastră a reușit să încheie relații de parteneriat cu diferite țări, precum: Irlanda, Irlanda de Nord, Germania, Regatul Unit al Marii Britanii, Suedia ,Danemarca si Franta.

MISIUNE ȘI VALORI

Misiunea principală a companiei Binape se bazează pe progresul continuu de parteneriate de lungă durată, bazate pe furnizarea de servicii la standarde de înaltă calitate, fiind adaptate cerințelor individualizate ale fiecărui client în parte.
Scopul companiei noastre presupune consolidarea poziției atât pe piața din România cat și pe piața internațională.

Implementarea procedeelor strategice vizează următoarele puncte cheie:

- Asigurarea de servicii la standarde calitative superioare;
- Stabilirea parteneriatelor care au la baza un set de valori bine definite;

Siguranță, Calitate, Profesionalism.

Aceste 3 valori ne ghidează în activitatea prestată zi de zi și se reflectă în fiecare serviciu pus la dispoziția dumneavoastră.
Compania noastră este deschisă noilor perspective inițiate de partenerii noștri, iar capacitatea de adaptare ne oferă posibilitatea de a duce la bun sfârșit obiectivele specifice fiecărui proiect derulat.
Perfecționarea și învățarea permanentă ne inițiază în noile provocări care apar odată cu proiectele derulate. Capacitatea de asimilare rapidă reprezintă principala calitate care ne conferă o cunoaștere mai bună a mediului de lucru și implicit a noilor coordonate.

ISTORIC

Binape  a fost înființată în anul 2009 și are ca obiect principal de activitate: montarea, demontarea și punerea în funcțiune a ascensoarelor, cât și întreținerea, revizia, repararea, dar și modernizarea acestora.
Compania noastră a devenit din anul 2010 o afacere dinamică de încredere, având o strategie bine pusă la punct, legături solide și o poziție bună pe un segment al pieței interne și externe.

CARIERE

NE MĂRIM ECHIPA

Ești pregătit să te alături unei echipe de profesioniști?
Vizitează pagina noastră de joburi și vezi ce ți se potrivește.
VEZI POSTURILE DISPONIBILE