DANEMARCA

The Silo

Silo Nordhavn, Danemarca

Situat în apropierea districtului Nordhavnen, The Silo este una din clădirile industriale transformate la sfârșitul anului 2016 într-un complex privat de apartamente și pentru instituții publice. În cadrul acestui proiect, au fost instalate lifturi de 1150 kg, 14 stații/ 25 uși, viteza 2,00 m/s, dar și lifturi de 13 stații /24 uși, viteza 2,00 m/s.

Carlsberg Byen

Copenhaga, Danemarca

Situat în inima orașului, noul turn rezidențial face parte din complexul Colegiului Universitar UCC. Poziționat în partea de sud-est și cu o suprafață de 10.000 m², complexul rezidențial este construit ca parte a campusului Colegiului Universitar UCC. Întregul campus îmbină centrele educaționale cu cele comerciale pentru a da o notă vibrantă și multifuncțională a zonei urbane. În cadrul acestui proiect, au fost instalate lifturi cu capacități de 1000 kg, 24 de stații, viteza 4,00 m/s.

Spitalul Herlev

Copenhaga, Danemarca

Situat în apropiere de Copenhaga, în regiunea Herlev, după cum îi poartă și denumirea, spitalul universitar este al șaptelea cel mai înalt spital din lume, fiind cea mai înaltă clădire din Danemarca. Construcția sa a început în anul 1965 și a fost finalizată în anul 1975. În cadrul proiectului Herlev Hospital, s-a desfășurat montajul a 16 lifturi. Experienţa acumulată pe parcursul anilor, permite montatorilor noştri să facă faţă provocărilor de zi cu zi și să se adapteze la mediul de lucru.

Spital Aalborg

Danemarca

Situat în regiunea de Nord, spitalul Alborg reprezintă cel mai mare centru medical din Danemarca care joacă un rol cheie în sustenabilitatea sistemului medical danez. În cadrul proiectului Hospital Aalborg, s-au montat 8 lifturi de 2000 de kg, cu 12 stații, viteza 2,00 m/s realizându-se atât montaj cât și demontare.

Blox

Copenhaga, Danemarca

Complexul Blox, oferă noi perspective pentru crearea unor evenimente importante și facilități unice în vederea derulării unor programe educaționale pentru studenți și copiii legate de mediile educative. În cadrul acestui proiect, au fost montate lifturi cu o capacitate de 5000 kg, 5 stații, viteza 1,00 m/s.

Ceres Panorama

Copenhaga, Danemarca

Ceres  Panorama reprezintă una din cele mai mari clădiri din Aarhus, Danemarca. Cu un aspect grandios, Ceres Panorama este o clădire rezidențială cu 130 de  proprietăți private. În cadrul acestei lucrări, s-au montat 4 lifturi  de tipul:

1 ascensor de 1150 de kg, 21 de statii, viteza 1,75 m/s;

1 ascensor de 1000 kg, 21 de statii, viteza 1,75 m/s;

2 ascensoare de 1000 kg, 4 statii, 1,00 m/s.

ALTE ȚĂRI

Cele mai importante proiecte realizate până acum de către Binape. Proiecte gândite bine, făcute cu suflet! Echipa noastră de specialiști lucrează la cele mai înalte standarde.