PLATFORME

Montaj, demontaj și punere în funcțiune

Experții tehnicieni ai companiei noastre dețin experiența și abilitatea necesară în vederea montării, demontării și punerii în funcțiune a platformelor.

Întreținere, revizie și reparare

Lucrările de întreținere, de revizie și de reparare a platformelor se realizează cu respectarea prevederilor prescripției tehnice și a celorlalte acte normative, conform autorizației ISCIR pe care compania noastră o deține.

Modernizarea platformelor

Lucrările de modernizare pot fi parțiale sau totale. Tipul de modernizare se realizează în funcție de cerințele beneficiarului.

Unique Building

Iași, România

Unique  Building Iasi este o cladire de birouri cu 6 niveluri de parcare subterana, 110 locuri de parcare, 9 etaje si cu peste 4300 mp de suprafata inchiriabila.  In cadrul proiectului s-au montat un numar de 29 elevatoare de parcare, cu o capacitate de ridicare a platformei de 2500 kg. Aceste dispozitive de parcare permit depozitarea inteligenta a 2 automobile intr-un singur loc de parcare, dubland astfel facilitatile de parcare fara nici un cost de constructie.

Alte proiecte

Cele mai importante proiecte realizate până acum de către Binape. Proiecte gândite bine, făcute cu suflet! Echipa noastră de specialiști lucrează la cele mai înalte standarde.