ASCENSOARE

Montaj, demontaj și punere în funcțiune

Principalii tehnicieni ai companiei noastre dețin experiența și abilitatea necesară în vederea montării, demontării și punerii în funcțiune a ascensoarelor

Întreținere, revizie și reparare

Lucrările de întreținere, de revizie și de reparare a ascensoarelor electrice și hidraulice de persoane și mărfuri sau de mărfuri cu comandă interioară se realizează cu respectarea prevederilor prescripției tehnice și a celorlalte acte normative, conform autorizației ISCIR pe care întreprinderea noastră o deține.

Modernizarea ascensoarelor

Lucrările de modernizare pot fi parțiale sau totale. Tipul de modernizare se realizează în funcție de cerințele clientului.

RONIA

Complex Comercial Modatim,

Timișoara, România

Complexul de birouri City Business Centre din Timișoara impune un decor european corporațiilor de top, devenind inima de afaceri a comunității. În cadrul complexului s-au montat 4 lifturi, cu o capacitate de 1000 de kg, viteză 1m/s, 9 stații.

Universitatea „Titu Maiorescu”

București, România

Universitatea ”Titu Maiorescu” este o instituție de învățământ superior particulară din București, fiind înființată la 20 septembrie 1990. Compania noastră a montat un lift cu o capacitate de 1000kg,  5 stații si cu o viteză de 1m/s.

Dedeman,

București, România

Lanțul de magazine Dedeman este pe piață din anul 1992, fiind destinate celor ce vor să-și amenajeze casa. Cu o suprafață de peste 5000 mp, magazinul este destinat celor ce vor să achiziționeze articole sanitare, electrice, materiale de construcții, materiale de amenajări interioare, articole de grădină, etc. În cadrul acestui proiect, s-au montat 3 lifturi, capacitate 1800 kg, 2 stații, viteză 0,5m/s.

Hermes,

București, România

Hermes Business Campus este un complex de birouri administrate de către compania de consultanță imobiliară Colliers International. Complexul este situat pe bulevardul Dimitrie Pompei, deținând o suprafață construită de 78.000 mp și o parcare subterană.

În cadrul acestui complex s-au montat un număr de 4 lifturi în anul 2016 cu următoarele caracteristici tehnice:

2 lifturi capacitate 2000 kg, 5 statii 2m/s.

2 lifturi capacitate 2000 kg, 9 statii 2.5m/s.

Fabrica de biscuiți,

Craiova, România

SC ETI EUROPEAN FOOD INDUSTRIES SA este o fabrică de biscuiţi aflată în Parcul Industrial Craiova, întinsă pe 8 hectare. Compania noastră a montat lifturi de 5 tone, de 3 stații, cu o viteză de 0.5m/s.

Complex Maritimo,

Constanța, România

Maritimo este un centru comercial din Constanța, deținut de grupul austriac Immofinanz, deschis în toamna anului 2011 cu o suprafață de 50.000 metri pătrați în cadrul căruia compania noastră a realizat montajul a 3 lifturi, de 1000kg, 2 stații, viteza 0.5m/s.

Mega Image,

București, România

Mega Image este una dintre primele și cele mai mari rețele de supermarketuri din România, fondat în 1995. În interioriul acestui supermarket, noi am montat  un lift cu o capacitate de 2500kg, 2 stații, cu o viteză de 1m/s.

Stadionul Târgu Jiu,

România

Ridicat în anii 1960-1970, stadionul Târgul Jiu are o capacitate de 12,500 de locuri. Stadionul poate fi folosit atât pentru organizarea competițiilor sportive naționale cât și pentru cele internaționale.
În cadrul acestui proiect s-a montat un lift cu o capacitate de 630 de kg, 4 stații, viteza 1,0 m/s.

DANEMARCA

The Silo

Silo Nordhavn, Danemarca

Situat în apropierea districtului Nordhavnen, The Silo este una din clădirile industriale transformate la sfârșitul anului 2016 într-un complex privat de apartamente și pentru instituții publice. În cadrul acestui proiect, au fost instalate lifturi de 1150 kg, 14 stații/ 25 uși, viteza 2,00 m/s, dar și lifturi de 13 stații /24 uși, viteza 2,00 m/s.

Carlsberg Byen

Copenhaga, Danemarca

Situat în inima orașului, noul turn rezidențial face parte din complexul Colegiului Universitar UCC. Poziționat în partea de sud-est și cu o suprafață de 10.000 m², complexul rezidențial este construit ca parte a campusului Colegiului Universitar UCC. Întregul campus îmbină centrele educaționale cu cele comerciale pentru a da o notă vibrantă și multifuncțională a zonei urbane. În cadrul acestui proiect, au fost instalate lifturi cu capacități de 1000 kg, 24 de stații, viteza 4,00 m/s.

Spitalul Herlev

Copenhaga, Danemarca

Situat în apropiere de Copenhaga, în regiunea Herlev, după cum îi poartă și denumirea, spitalul universitar este al șaptelea cel mai înalt spital din lume, fiind cea mai înaltă clădire din Danemarca. Construcția sa a început în anul 1965 și a fost finalizată în anul 1975. În cadrul proiectului Herlev Hospital, s-a desfășurat montajul a 16 lifturi. Experienţa acumulată pe parcursul anilor, permite montatorilor noştri să facă faţă provocărilor de zi cu zi și să se adapteze la mediul de lucru.

Spital Aalborg

Danemarca

Situat în regiunea de Nord, spitalul Alborg reprezintă cel mai mare centru medical din Danemarca care joacă un rol cheie în sustenabilitatea sistemului medical danez. În cadrul proiectului Hospital Aalborg, s-au montat 8 lifturi de 2000 de kg, cu 12 stații, viteza 2,00 m/s realizându-se atât montaj cât și demontare.

Blox

Copenhaga, Danemarca

Complexul Blox, oferă noi perspective pentru crearea unor evenimente importante și facilități unice în vederea derulării unor programe educaționale pentru studenți și copiii legate de mediile educative. În cadrul acestui proiect, au fost montate lifturi cu o capacitate de 5000 kg, 5 stații, viteza 1,00 m/s.

Ceres Panorama

Copenhaga, Danemarca

Ceres  Panorama reprezintă una din cele mai mari clădiri din Aarhus, Danemarca. Cu un aspect grandios, Ceres Panorama este o clădire rezidențială cu 130 de  proprietăți private. În cadrul acestei lucrări, s-au montat 4 lifturi  de tipul:

1 ascensor de 1150 de kg, 21 de statii, viteza 1,75 m/s;

1 ascensor de 1000 kg, 21 de statii, viteza 1,75 m/s;

2 ascensoare de 1000 kg, 4 statii, 1,00 m/s.

MAREA BRITANIE

Spitalul Royal Liverpool University (RLUH),

Liverpool, M.B.

Situat în oraşul Liverpool, în Regatul Marii Britanii, Royal Liverpool Univeristy Hospital este cel mai mare spital universitar din districtul Merseyside and Ceshire și deține cea mai mare cameră de gardă din UK.
În cadrul acestui proiect major, a predominat montajul lifturilor cu capacitati de 2550 de kg, viteza 1,6m/s, numărul de stații fiind variabile,  cuprinse între 8, 11 și 12.

Westgate Shopping Centre,

Oxford, M.B.

Elegant și spațios, centrul comercial Westgate Shopping Centre, reinventează orașul Oxford ca o destinație finală de vânzare cu amănuntul și stil de viață.
Complexul comercial are aproximativ 800.000 mp, și deține restaurante și cafenele inedite, un cinematograf tip boutique și baruri elegante situate pe  acoperișul clădirii.
În cadrul acestui proiect au fost montate 24 de lifturi cu greutate o cuprinsă între 1000 și 2500 de kg, viteza 1,0m/s și 1,6m/s.

Royal Liverpool University Hospital Extension,

Liverpool, M.B.

Spitalul universitar din Liverpool este unul dintre cele mai mari centre medicale din Merseyside. Această lucrare se numără printre cele mai importante proiecte derulate pe teritoriul englez. În cadrul acestei lucrări, s-au montat 13 lifturi cu o greutate cuprinsă între 2250 kg și 4000 kg.

Ikea,

Sheffield, M.B.

Fondată în Suedia, IKEA este o companie ce comercializează mobilier casnic. Compania este deținută de o fundație olandeză și este administrată de familia Kamprad.
Deschis în iulie 2017, complexul IKEA este localizat în Sheffield Road, Tinsley și oferă o gamă largă de produse de o calitate superioară, bine concepute și accesibile tuturor oamenilor.
IKEA Sheffield a reprezentat un proiect de anvergură, în cadrul căruia au  fost montate 12 lifturi de la 1600 până la 5000 de kg, viteză 1,0m/s, predominând  lifturile de marfă.

Primark Westgate,

Oxford, M.B.

Situat în centrul orașului Oxford, Primark Westgate Oxford este caracterizat de stilul, calitatea și accesibilitatea prețurilor. Noua destinație este unică prin varietatea stilurilor atât pentru casă, cât și în materie vestimentară.
Proiectul Westgate a cuprins montajul a 4 lifturi de 2000 de kg, 3 stații  și 1,0m/s.

Liverpool FC Stadium Expansion,

Liverpool, M.B.

Lucrarea FC Stadium Expansion a reprezentat un alt proiect derulat în Anglia. Este situat în Anfield, Liverpool, fiind este al șaselea cel mai mare stadion din Anglia. În cadrul acestui proiect, au fost montate 6 lifturi, 3 dintre acestea cu cabina VIP, cu capacitati de 1600 kg, de la 2 la 7 stații, viteza 1,00 m/s si 2,00 m/s.

SUEDIA

Gothia Towers,

Gothenborg, Suedia

Gothia Towers a reprezentat cel mai important proiect realizat pe teritoriul Suedez, fiind cel mai mare hotel din țările nordice. Gothia Towers face parte din Centrul Suedez de Congrese. Clădirea înglobează săli publice, facilități de cazare și birouri. În cadrul acestei lucrări, au fost instalate un număr de 12 lifturi, 2 dintre acestea panoramice de 1250 kg, 22 stații, viteza, 3,50  m/s.

IRLANDA

Three Park Place

Irlanda

Situat în Dublin într-o zonă opulentă, complexul Three Park Place reprezintă o clădire modernă de birouri. Three Park Place a stabilit punctul de referință în dezvoltarea mediului de lucru, în îmbunătățirea acestuia și în crearea unor condiții optime la locul de muncă.
În cadrul acestui proiect au fost montate 6 lifturi de 1275 kg, 10 stații, viteză, 2,5m/s, iar unele dintre ele au prezentat opțiuni speciale precum: pereții cabinei din sticlă si KDM 40.

Complexul Dawson Street

Irlanda

Complexul Dawson Street reprezintă o clădire de birouri ce redă stilul contemporan și o flexibilitate maximă în ceea ce privește modernizarea vieții angajatului în cadrul companiei și oferirea celor mai favorabile condiții la locul de muncă.
În cadrul acestui proiect, au predominat lifturile cu greutatea cuprinsă între 1125 și 4000 kg, viteză 1,00 m/s și 2,00 m/s. Lifturile au prezentat  opțiuni speciale precum a-5-a glisieră cu sistem de blocare a funiilor, KDM  90 sau KDM 40 și EBD.

Cruiserath BMS,

Dublin, Irlanda

Pe teritoriul irlandez, s-a derulat proiectul intitulat Cruiserath BMS.
Bristol-Myers-Squibb este o companie farmaceutică situată în Dublin, ce are ca scop sporirea producției farmaceutice. În cadrul acestui proiect, au fost  asamblate 6 lifturi cu greutate cuprinsă între 2250 kg și 4000 kg.

Capital Dock

Irlanda

Situat în centrul orașului Dublin, proiectul Capital Dock introduce un mediu de  lucru unic, în stil campus. Construit într-o singură fază, complexul îmbunătățește stilul de lucru și viața profesională prin echilibrul spațiilor deschise și prin poziționarea esențială a complexului.
Acest proiect major se evidențiază prin cele 11 lifturi cu opțiuni speciale precum KDM 40 și 90, EBD, cu capacitati cuprinse între 1275 și 1600 kg, viteza 1,60 și 2,50 m/s.

Microsoft DUB

Irlanda

City  Quays 2 este o clădire de birouri de nouă etaje, ce oferă oportunități și spațiu angajaților la locul de muncă. Acesta dispune de o cafenea și de o  parcare auto.
Acest proiect cuprinde 2 lifturi cu greutatea cuprinsă între 1600-2000kg, viteză 2,00m/s, 9 stații 18 uși cu opțiuni speciale precum KDM 40 și 90.

IRLANDA DE NORD

Hotel Maldron

Irlanda de Nord

Hotelul Maldron a fost inițial o clădire ce cuprindea 206 camere, însă, între timp arhitectul complexului a depus o cerere pentru a crește numărul camerelor la 237 fără o creștere substanțială a bugetului. Aerul contemporan al complexului se îmbină cu finisajele moderne rezultând o lucrare de o calitate impecabilă.
În cadrul proiectului Maldron, au fost montate 4 lifturi, cu greutati situată între 800 și 1000 kg, 13 stații, viteza cuprinsă între 1,60 și 2,00 m/s cu opțiuni speciale precum KDM 40 Slim.

Allstate

Irlanda de Nord

Allstate este cea mai mare companie de IT din Irlanda de Nord, fiind un centru major pentru dezvoltarea de software inovatoare, care acoperă întregul ciclu de viață al software-ului de proiectare, dezvoltare, întreținere și suport.
Allstate joacă un rol strategic în dezvoltarea, transformarea și menținerea diferitelor platforme tehnologice utilizate în cadrul acestui complex, în vederea susținerii afacerilor de zi cu zi. AllState se axează pe furnizarea serviciilor de calitate pentru clienți și are o experiență bogată în ceea ce privește serviciul de livrare și serviciile IT.
În cadrul acestui proiect, au fost montate un număr de 3 lifturi cu greutate 1150 kg, viteză 1,75m/s cu opțiuni speciale precum KDM 40 SLIM.

College Avenue

Irlanda de Nord

Complexul College Avenue poate fi un considerat un mic orășel datorită facilităților pe care le oferă precum: parcare, curți amenajate, cazare și spații comerciale.
Proiectul College Avenue cuprinde montajul a 4 lifturi cu greutati de 630 kg, 11-12 stații, viteza cuprinsă între 1,00 m/s și 1,60 m/s cu opțiuni speciale precum lanț de echilibrare.

Bellfast City Quays 2

Irlanda de Nord

City Quays 2 este o clădire de birouri de nouă etaje, ce oferă oportunități și spațiu angajaților la locul de muncă. Acesta dispune de o cafenea și de o parcare auto.
Acest proiect cuprinde 2 lifturi cu greutatea cuprinsă între 1600-2000kg, viteză 2,00m/s, 9 stații 18 uși cu opțiuni speciale precum KDM 40 și 90.

FRANȚA

The Atrium

Paris, Franța

Atrium reprezinta un complex de 4 cladiri localizat la 15 minute de centrul Parisului si care ofera 15.000 mp spatii pentru birouri, dispuse pe 7 niveluri, plus parter. In cadrul acestui proiect au fost montate 7 lifturi cu capacitati de 800 kg, 7 statii.

Orange Villejuif

Paris, Franța

Orange Villejuif este cel de-al doilea cel mai mare centru Orange, cu 1.100 de angajati. Cladirea include 18.000 mp de spatii de birouri, dispuse pe 7 niveluri. Acest proiect cuprinde montajul a 2 lifturi cu capacitate de 800  kg, ce deserveste 7 statii.

Sanzillon-Clichy

Paris, Franța

Sanzillon Clichy reprezinta un complex de cladiri noi, cu 7 pana la 10 etaje, ce ofera spatii de apartamente moderne (de la 2 pana la 5 camere). In cadrul acestui proiect s-au montat 3 lifturi cu capacitati intre 800 si 1000 de kg, cu 8 sau 10 statii.

Alte proiecte

Cele mai importante proiecte realizate până acum de către Binape. Proiecte gândite bine, făcute cu suflet! Echipa noastră de specialiști lucrează la cele mai înalte standarde.