MONTAJ SI PUNERE IN FUNCTIUNE ASCENSOARE

Principalii tehnicieni ai companiei noastre dețin experiența și abilitatea necesară în vederea montării, demontării și punerii în funcțiune a ascensoarelor

Întreținerea, revizia și repararea ascensoarelor

Lucrările de întreținere, de revizie și de reparare a ascensoarelor electrice și hidraulice de persoane și mărfuri sau de mărfuri cu comandă interioară se realizează cu respectarea prevederilor prescripției tehnice și a celorlalte acte normative, conform autorizației ISCIR pe care întreprinderea noastră o deține.

Întreținerea, revizia și repararea platformelor

Lucrările de întreținere, de revizie și de reparare a platformelor se realizează cu respectarea prevederilor prescripției tehnice și a celorlalte acte normative, conform autorizației ISCIR pe care compania noastră o deține.

Întreținerea, revizia și repararea scărilor rulante

Lucrările de întreținere, revizie și reparare a scărilor rulante se realizează cu respectarea prevederilor prescripției tehnice și a celorlalte acte normative, conform autorizației ISCIR pe care întreprinderea noastră o deține

Montaj și punerea în funcțiune a platformelor

Experții tehnicieni ai companiei noastre dețin experiența și abilitatea necesară în vederea montării, demontării și punerii în funcțiune a platformelor.

Montaj multiparking

Montaj multiparking

Montaj și punerea în funcțiune a scărilor rulante

Specialiștii tehnicieni ai companiei noastre dețin experiența și abilitatea necesară în vederea montării, demontării și punerii în funcțiune a scărilor rulante.

Modernizarea ascensoarelor

Lucrările de modernizare pot fi parțiale sau totale. Tipul de modernizare se realizează în funcție de cerințele clientului.

Modernizarea platformelor

Lucrările de modernizare pot fi parțiale sau totale. Tipul de modernizare se realizează în funcție de cerințele beneficiarului.

Modernizarea scărilor rulante

Lucrările de modernizare pot fi parțiale sau totale. Tipul de modernizare se realizează în funcție de cerințele clientului.

Supervizarea proiectelor

Consultanță tehnică