Inapoi

Regatul Unit al Marii Britanii

Spitalul Royal Liverpool University (RLUH) - Liverpool

Situat în oraşul Liverpool, în Regatul Marii Britanii, Royal Liverpool Univeristy Hospital este cel mai mare  spital universitar din districtul Merseyside and Ceshire și deține cea mai mare cameră de gardă din UK.

În cadrul acestui proiect major, a predominat montajul lifturilor Transys de 2550 de kg, viteza 1,6m/s, numărul de stații fiind variabile, cuprinse între 8, 11 și 12.

Westgate Shopping Centre - Oxford

Elegant și spațios, centrul comercial Westgate Shopping Centre, reinventează orașul Oxford ca o destinație finală de vânzare cu amănuntul și stil de viață.

Complexul comercial are aproximativ 800.000 mp, și deține restaurante și cafenele inedite, un cinematograf tip boutique și baruri elegante situate pe acoperișul clădirii.

În cadrul acestui proiect au fost montate 24 de lifturi Transys și Mono 700, cu greutate o cuprinsă între 1000 și 2500 de kg, viteza 1,0m/s și 1,6m/s.

Royal Liverpool University Hospital - Liverpool

Spitalul universitar din Liverpool este unul dintre cele mai mari centre medicale din Merseyside. Această lucrare se numără printre cele mai importante proiecte derulate pe teritoriul englez. În cadrul acestei lucrări, s-au montat 13 lifturi de tipul Transys, cu o greutate cuprinsă între 2250 kg și 4000 kg.

IKEA- Sheffield

Fondată în Suedia, IKEA este o companie ce comercializează mobilier casnic. Compania este deținută de o fundație olandeză și este administrată de familia Kamprad.

Deschis în iulie 2017, complexul IKEA este localizat în Sheffield Road, Tinsley și oferă o gamă largă de produse de o calitate superioară, bine concepute și accesibile tuturor oamenilor.

IKEA Sheffield a reprezentat un proiect de anvergură, în cadrul căruia au fost montate 12 lifturi de tipul Transys, de la 1600 până la 5000 de kg, viteză 1,0m/s, predominând lifturile de marfă

Primark Westgate - Oxford

Situat în centrul orașului Oxford, Primark Westgate Oxford este caracterizat de stilul, calitatea și accesibilitatea prețurilor. Noua destinație este unică prin varietatea stilurilor atât pentru casă, cât și în materie vestimentară.

Proiectul Westgate a cuprins montajul a 4 lifturi de 2000 de kg, 3 stații și 1,0m/s.

Liverpool FC Stadium Expansion - Liverpool

Lucrarea FC Stadium Expansion a reprezentat un alt proiect derulat în Anglia. Este situat în Anfield, Liverpool, fiind  este al șaselea cel mai mare stadion din Anglia. În cadrul acestui proiect, au fost montate 6 lifturi, 3 dintre acestea cu cabina VIP, de tipul Monospace 700, 1600 kg, de la 2 la 7 stații , viteza 1,00 m/s si 2,00 m/s.