Cele mai importante proiecte realizate până acum de către Binape. Proiecte gandite bine, facute cu suflet! Echipa noastra de specialisti lucreaza la cele mai inalte standarde.

Inapoi

Irlanda de Nord

Hotel Maldron

Hotelul Maldron a fost inițial o clădire ce cuprindea 206 camere, însă, între timp arhitectul complexului a depus o cerere pentru a crește numărul camerelor la 237 fără o creștere substanțială a bugetului. Aerul contemporan al complexului se îmbină cu finisajele moderne rezultând o lucrare de o calitate impecabilă.

În cadrul proiectului Maldron, au fost montate 3 lifturi de tipul Mono 700, precum și un lift Mono 500, tipul motorului fiind NMX11, cu greutatea situată între 800 și 1000 kg, 13 stații, viteza cuprinsă între 1,60 și 2,00 m/s cu opțiuni speciale precum KDM 40 Slim.

AllState

Allstate este cea mai mare companie de IT din Irlanda de Nord, fiind un centru major pentru dezvoltarea de software inovatoare, care acoperă întregul ciclu de viață al software-ului de proiectare, dezvoltare, întreținere și suport.

 

AllState joacă un rol strategic în dezvoltarea, transformarea și menținerea diferitelor platforme tehnologice utilizate în cadrul acestui complex, în vederea susținerii afacerilor de zi cu zi. AllState se axează pe furnizarea serviciilor de calitate pentru clienți și are o experiență bogată în ceea ce privește serviciul de livrare și serviciile IT.

În cadrul acestui proiect, au fost montate un număr de 3 lifturi de tipul Mono 500, motor, NMX11, greutate 1150 kg, viteză 1,75m/s cu opțiuni speciale precum KDM 40 SLIM.

College Avenue

Complexul College Avenue poate fi un considerat un mic orășel datorită facilităților pe care le oferă precum: parcare, curți amenajate, cazare și spații comerciale.

Proiectul College Avenue cuprinde montajul a 4 lifturi Mono 500, greutate 630 kg, motor NMX11, 11-12 stații, viteza cuprinsă între 1,00 m/s și 1,60 m/s cu opțiuni speciale precum lanț de echilibrare.

Belfast City Quays 2

City Quays 2 este o clădire de birouri de nouă etaje, ce oferă oportunități și spațiu angajaților la locul de muncă. Acesta dispune de o cafenea și de o parcare auto.

Acest proiect cuprinde 2 lifturi de tipul Mono 700, cu greutatea cuprinsă între 1600-2000kg, viteză 2,00m/s, 9 stații 18 uși cu opțiuni speciale precum KDM 40 și 90.