Inapoi

Irlanda

Three Park Place

Situat în Dublin într-o zonă opulentă, complexul Three Park Place reprezintă o clădire modernă de birouri. Three Park Place a stabilit punctul de referință în dezvoltarea mediului de lucru, în îmbunătățirea acestuia și în crearea unor condiții optime la locul de muncă.

În cadrul acestui proiect au fost montate 6 lifturi de tipul Mono 700, 1275 kg, 10 stații, viteză, 2,5m/s, iar unele dintre ele au prezentat opțiuni speciale precum: pereții cabinei din sticlă si KDM 40.

Complexul Dawson Street

Complexul Dawson Street reprezintă o clădire de birouri ce redă stilul contemporan și o flexibilitate maximă în ceea ce privește modernizarea vieții angajatului în cadrul companiei și oferirea celor mai favorabile condiții la locul de muncă.

În cadrul acestui proiect, au predominat lifturile de tipul Transys si Mono 700, tipul motorului MX20 și MX11, cu greutatea cuprinsă între 1125 și 4000 kg, viteză 1,00 m/s și 2,00 m/s. Lifturile de tipul Tranys au prezentat opțiuni speciale precum a-5-a glisieră cu sistem de blocare a funiilor, KDM 90 și EBD. Spre deosebire de lifturile Transys, cele de tipul Mono 700 au prezentat KDM 40 și EBD.

Cruiserath BMS - Dublin, Irlanda

Pe teritoriul irlandez, s-a derulat proiectul intitulat Cruiserath BMS.

Bristol-Myers-Squibb este o companie farmaceutică situată în Dublin, ce are ca scop sporirea producției farmaceutice. În cadrul acestui proiect, au fost asamblate 6 lifturi de tipul Transys, cu greutate cuprinsă între 2250 kg și 4000 kg.

Capital Dock

Situat în centrul orașului Dublin, proiectul Capital Dock introduce un mediu de lucru unic, în stil campus. Construit într-o singură fază, complexul îmbunătățește stilul de lucru și viața profesională prin echilibrul spațiilor deschise și prin poziționarea esențială a complexului.

Acest proiect major se evidențiază prin cele 11 lifturi cu opțiuni speciale precum KDM 40 și 90, EBD. Cuprinse între 1275 și 1600 kg, a predominat tipul MONO 700, viteza 1,60 și 2,50 m/s, tipul  motorului MX14, MX20.

Microsoft DUB

Situat în centrul orașului Dublin, Microsoft DUB reprezintă o clădire de birouri contemporană creată pentru a îmbunătăți mediul de lucru al angajaților.

În cadrul proiectului Microsoft DUB au fost montate 2 lifturi de tipul Transys, motor MX14, greutate 2500 Kg, 2 stații 3 uși, viteza 1,00m/s. Acestea două au prezentat opțiuni speciale precum: dublu access și KDM 40 Slim.